Ny avtale med Molde på medisinsk forbruksmateriell

OneMed er stolte over å ha blitt tildelt avtalen på medisinsk forbruksmateriell til ROR-innkjøp (Molde-regionen) og Nordmøre Interkommunale Innkjøpssamarbeid (NII). Avtalen har en stipulert årsverdi på ca. 15 millioner når NII-kommunene tiltrer avtalen i januar 2021. OneMed har nå forsterket sin posisjon på Vestlandet ved at vi allerede forsyner Ålesund-området med medisinsk materiell.

OneMed lover at både brukere, pleiepersonell og innkjøpere skal bli meget fornøyd med oss som leverandør. Vår målsetting overfor ROR-Innkjøp og NII er at vi skal fokusere på kvalitet i både produkter og leveringer, gi god og trygg opplæring, høyne pasientkvaliteten og innføre nye, innovative løsninger som skal redusere kommunenes totalkostnader samtidig som vi tar ansvar for miljø og etisk handel.

Vi gleder oss til å starte samarbeidet med ROR-Innkjøp og NII!

Flere nyheter

exclamation

Du benytter en eldre nettleser. For å kunne utnytte alle funksjonene i nettbutikken anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Vi støtter Internet Explorer versjon 9 og nyere, Mozilla Firefox versjon 9 og nyere, samt Google Chrome og Apple Safari.