Nalka Invest har inngått avtale om kjøp av OneMed

Nalka Invest AB (“Nalka”) har idag (18 januar 2019) meddelt at de har inngått avtale om kjøp av OneMed fra 3i Group plc (”3i”). Transaksjonen er avhengig av godkjennelse fra konkurransemyndighetene.

Nalka investerer i små og mellomstore nordiske selskaper. Gjennom engasjement og samarbeid utvikler de selvstendige, konkurransekraftige og langsiktig lønnsomme foretak.

Johan Falk, Konsernsjef, OneMed:

“Jeg ser en spennende ny fase for OneMed der vi – sammen med Nalka – kommer til å fortsette å forbedre helsevesenet, senke kostnadene for helsevesenet samt minske miljøpåvirkningen og tilby en forbedret arbeidssituasjon gjennom hele vår verdikjede."

Johan Hesser, adm. direktør, Nalka Invest:

”OneMed er en ledende aktør i sin sektor og har skapt nye forutsetninger for helsevesenet ved å raskt kunne gi rett helse med rette produkter. Som en engasjert eier kommer vi til å bidra med kompetanse og kapital for å støtte selskapets fortsatte utvikling”.

OneMed kommer fortsatt til å følge den eksisterende strategien og arbeide mot den samme visjon som tidligere. Transaksjonen kommer ikke til å ha påvirkning på vår daglige virksomhet.

For mer informasjon kontakt Robert Schmidt, Kommunikasjonsansvarlig OneMed, robert.schmidt@onemed.com

 

Lenke til Nalkas hjemmeside: https://www.nalka.se/

 

Flere nyheter

Du benytter en eldre nettleser. For å kunne utnytte alle funksjonene i nettbutikken anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Vi støtter Internet Explorer versjon 9 og nyere, Mozilla Firefox versjon 9 og nyere, samt Google Chrome og Apple Safari.