OneMed blir grønnere!

 

OneMed  har siden februar 2019 levert grønt til Bergen kommune. Vi leverer nå alle varer i Bergen kommune tilnærmet 100% med elektriske varebiler og el-sykler.

Nå har turen kommet til Oslo. Fra midten av mai vil 80% av alle våre leveranser innenfor Ring 3 i Oslo leveres med elektrisk varebil og «Cargo bike», en elektrisk sykkel som kan ta opptil to paller med varer. Dette er et banebrytende prosjekt som OneMed gjennomfører i samarbeid med vår transportør Schenker som har opprettet Oslo City Hub på Filipstadkaien i Oslo – Europas første elektriske hub!

Herfra vil alle institusjoner innenfor Ring 3 få sine OneMed varer levert med elektriske varebiler. For mindre sendinger vil vi levere med el-sykkel.
OneMed er en av de største «brukerne» av transport i Oslo, slik at vår satsing på elektriske kjøretøy vil være med på å senke miljøbelastningen i hovedstaden betraktelig ved siden av at vi bidrar til mindre trafikkbelastning.

For OneMed er det viktig å tenke miljø på alle områder. Ved siden av at vi nå leverer med elektriske kjøretøy i Oslo og Bergen, er vi også Miljøfyrtårn sertifisert, medlem av Grønt Punkt og andre returordninger.

Vi ønsker å belaste miljøet minst mulig, og være klimanøytrale der vi kan. Vi vil derfor sammen med Schenker videre bygge ut vår satsing på elektriske biler. Nye byer står for tur, og vår klare ambisjon er å ha 100% nullutslipp i vår distribusjon i de større byene i Norge.

Ta gjerne kontakt med din faste kunderepresentant eller vår Kundeservice for å vite mer om OneMed sin satsing mot en bærekraftig fremtid.

Flere nyheter

exclamation

Du benytter en eldre nettleser. For å kunne utnytte alle funksjonene i nettbutikken anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Vi støtter Internet Explorer versjon 9 og nyere, Mozilla Firefox versjon 9 og nyere, samt Google Chrome og Apple Safari.