OneMed signerte 25. februar 2021 avtale om å overta Iogen, en finsk distributør av øyekirurgiprodukter.  Iogen er en av de ledende distributørene av produkter for øyekirurgi i Finland med et meget stort utvalg av høykvalitetsprodukter for øyekirurgenes spesielle behov.

OneMed Finland sin nåværende virksomhet innen øyekirurgi bygger først og fremst på salg av medisinsk utstyr. OneMed og Iogen komplementerer hverandre derfor godt, og bygger nå en felles plattform for fremtidig vekst.

Iogen kommer til å fortsette som en separat enhet innenfor OneMed konsernet men vil utnytte de synergier som ligger i produktporteføljen til OneMed.

Å kombinere OneMeds og Iogens virksomheter innen øyekirurgi kommer til å lede til et bedre og utvidet produkt- og tjenestetilbud som tilgodeser eksisterende og nye kunder og leverandører, sier Markus Henriksson, adm. direktør i OneMed Finland.

OneMed er en ledende distributør av medisinsk forbruksmateriell og helsetjenester til det europeiske helsemarkedet. Vi finnes i 11 land, har drøyt 1.000 medarbeidere og omsetter for ca. 7 milliarder kroner. OneMed er en samarbeidspartner med målsetting om å gi bedre livskvalitet til pasienter, forenkle hverdagen for helsepersonell og bidra til lavere helsekostnader. Vi arbeider for å minske vårt miljøavtrykk og sammen med våre leverandører skal vi forbedre arbeidsvilkårene gjennom hele verdikjeden.

Flere nyheter

Du benytter en eldre nettleser. For å kunne utnytte alle funksjonene i nettbutikken anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Vi støtter Internet Explorer versjon 9 og nyere, Mozilla Firefox versjon 9 og nyere, samt Google Chrome og Apple Safari.