En partner for økt pleiekvalitet

Velkommen til OneMed. Vi er Europas ledende partner for helse- og pleieytende enheter, med et tilbud av forretningsfremmende tjenester, støttesystemer og et omfattende utvalg av medisinske forbruksvarer. Helsepersonell i hele Europa vender seg til oss for å få hjelp til å bedre tilfredsstille pasientenes behov. Med oss som partner kan helsetjenestene forbedre pleiekvaliteten, redusere totalkostnadene og forbedre sine prestasjoner i miljø- og samfunnsansvar.

Med OneMed som partner får våre kunder en komplett løsning og en partner som forstår helsevesenets behov. Gjennom kundenære forbedringstiltak, leverandør-nøytral informasjon, opplæring, produktsortimentsutvikling og kundetilpassede leveranseprosesser oppnår våre kunder bedre pleieresultater til en lavere totalkostnad og med økt ressurseffektivitet.

Kontakt oss om du ønsker å bli kunde

OneMed AS er stolt av å være Miljøfyrtårn-sertifisert

OneMed AS har et mål om å sette et så lite fotavtrykk i naturen som mulig. Det har derfor vært viktig for oss å få miljøfyrtårn-sertifiseringen for å dokumentere vårt miljøengasjement for våre kunder og samarbeidspartnere.

Sertifikat

Gymo en del av OneMed AS

 

Gymo er nå blitt en del av OneMed AS. Produkter på Gymo sin nettbutikk kan også bestilles hos OneMed.

bestilling.no@onemed.com

 

Julius Zorn GmbH inngår eksklusivt samarbeid med OneMed AS

OneMed AS er glade for å meddele at vi har inngått et eksklusivt samarbeide om distribusjon og salg av JUZO
kompresjonsprodukter til det norske markedet.

Link til portal for bestilling av produkter på nasjonal sykhusavtale finner du her.