Om OneMed i Norge

OneMed AS i Norge importerer, markedsfører og selger et bredt spekter av helsepleieprodukter. Vår kundebase dekker hele helsesektoren fra offentlige sykehus og kommunale institusjoner til private klinikker samt utdanning.  

OneMed AS er en del av Asker Healthcare Group. Asker overtar og utvikler ledende selskaper innen medisinsk materiell og utstyr i Europa. Gruppen består av mer enn 30 selskaper i 14 land. Asker støtter helsevesenet med å forbedre pleiekvaliteten, redusere de totale helsekostnadene og sikre an mer rettferdig og bærekraftig verdikjede. Asker Healthcare Group har hovedkontor i Stockholm, Sverige og omsetter for ca. 8 mrd. Kroner. I Norge er OneMed AS største distributør av medisinsk materiell til sykehus og kommuner med en omsetning i 2021 over 600 millioner kroner. Vi er også Norges største leverandør av smittevernmateriell til sykehus og kommuner ifm. Covid-19. OneMed AS har lager og kontor på Berger, langs E6, nord for Oslo. 

Forbedret pasientsikkerhet

 

Lavere totalkostnader

 

Fokus på miljø og CSR

Vårt ansvar

Jordens ressurser konsumeres i stadig raskere tempo. Vårt miljø er truet og bevissthet om dette er økende blant forbrukerne. Stadig flere gjør også mer bevisste valg når de skal velge produkter, basert på hvordan forholdene er for de som bidrar under produksjon av produktene.

OneMed tar ansvar i hele verdikjeden. Ved å sørge for at våre produkter er produsert under gode arbeidsforhold, gjennom transport med så lavt karbonavtrykk som mulig og gjennom en kvalitetstankemåte i forhold til arbeidsmetoder og prosesser, miljøpåvirkning og sosialt ansvar.

Vår tilnærming til miljøarbeid er den samme som den vi har når vi jobber med forbedringstiltak relatert til de totale kostnadene og pleiekvalitet - virkelige handlinger med målbare resultater verdsettes høyere enn store ord og tomme løfter.

Vi tar ansvar på samme måte når det kommer til sosiale problemer og rettferdige produksjonsforhold. OneMed er ledende innen bærekraft og bruker betydelige ressurser på å sikre at alle våre produkter er produsert innenfor våre strenge krav til Corporate Social Responsibility (CSR). For oss er det viktig å fortsette å stille krav og ikke redusere på ambisjonen om å forbedre menneskers hverdag.

Våre sourcing og supply chain organisasjoner utfører alt arbeid iht et sertifisert kvalitetstyringssystem som dekker markedsføring, salg og distribusjon av medisinsk utstyr og produksjon og vedlikehold av slikt utstyr. 

Sertifikatet dekker ISO9001 og ISO14001.

OneMed tar et tydelig ansvar for bærekraftig utvikling, sikring av arbeidstakeres rettigheter og ansvar for miljøet. Du kan lese vår Policy For Responsible Business Conduct her.

Vårt morselskap Asker Healthcare Group sitt arbeid innen ansvarlig bærekraft kan du lese mer om her; https://www.asker.com/sustainability

Våre varemerker

OneMeds produkter gjennomgår omfattende kvalitetstester, dels regelmessige inspeksjoner i produksjonen og gjennom tilfeldig testing. For OneMed er det viktig å kun bruke produsenter som deler vår visjon om kvalitet, miljø og samfunnsansvar.

Embra-produkter er utviklet for å oppnå en betydelig innvirkning på bærekraft sammen med omfattende kvalitetskrav. Produktene etterlater et mindre miljøavtrykk, og tar vare på både naturen og pasientene. Dette er mulig siden hvert Embra-produkt tilbyr lavere CO2-utslipp, bruk av mindre råmateriale eller sikrer at en viss prosentandel av materialene som brukes er biobaserte, fornybare eller gjenbrukbare. Det første produktet som lanseres er Embra Proceed Glove, som reduserer CO2-utslippene med 27 % per hanske.

evercare er OneMeds merkevare for produkter innen undersøkelseshansker, kirurgi, infusjon, injeksjon og sårbehandling. Også våre prosedyresett (Medikit) går inn i dette varemerket.

SELEFA omfatter hovedsakelig OneMed engangshansker, papir- og plastprodukter, samt bandasjer, taper og bind.