Om OneMed i Norge

OneMed AS i Norge importerer, markedsfører og selger et bredt spekter av helsepleieprodukter. Vår kundebase dekker hele helsesektoren fra offentlige sykehus til private klinikker samt utdanning.  

OneMed Group er en av de dominerende leverandørene av helsepleieprodukter i Nord-Europa med en omsetning på over 4 milliarder NOK og ca 700 ansatte. OneMed Group betjener både det private- og offentlige helsemarkedet samt andre bedrifter med produkter med høy kvalitet. 

OneMed Group har hovedkontor i Stockholm og har virksomhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland og i de tre baltiske landene.Forbedret pasientsikkerhet

Lavere totalkostnader

Fokus på miljø og CSR

Vårt ansvar

Jordens ressurser konsumeres i stadig raskere tempo. Vårt miljø er truet og bevissthet om dette er økende blant forbrukerne. Stadig flere gjør også mer bevisste valg når de skal velge produkter, basert på hvordan forholdene er for de som bidrar under produksjon av produktene.

OneMed tar ansvar i hele verdikjeden. Ved å sørge for at våre produkter er produsert under gode arbeidsforhold, gjennom transport med så lavt karbonavtrykk som mulig og gjennom en kvalitetstankemåte i forhold til arbeidsmetoder og prosesser, miljøpåvirkning og sosialt ansvar.

Vår tilnærming til miljøarbeid er den samme som den vi har når vi jobber med forbedringstiltak relatert til de totale kostnadene og pleiekvalitet - virkelige handlinger med målbare resultater verdsettes høyere enn store ord og tomme løfter.

Vi tar ansvar på samme måte når det kommer til sosiale problemer og rettferdige produksjonsforhold. OneMed er ikke ledende innen CSR og bruker betydelige ressurser på å sikre at alle våre produkter er produsert innenfor våre strenge krav til Corporate Social Responsibility (CSR). For oss er det viktig å fortsette å stille krav og ikke redusere på ambisjonen om å forbedre menneskers hverdag.

Våre sourcing og supply chain organisasjoner utfører alt arbeid iht et sertifisert kvalitetstyringssystem som dekker markedsføring, salg og distribusjon av medisinsk utstyr og produksjon og vedlikehold av slikt utstyr.

Sertifikatet dekker ISO9001 og ISO14001.

Våre varemerker

 

OneMeds produkter gjennomgår omfattende kvalitetstester, dels regelmessige inspeksjoner i produksjonen og gjennom tilfeldig testing. For OneMed er det viktig å kun bruke produsenter som deler vår visjon om kvalitet, miljø og samfunnsansvar.


evercare er OneMeds merkevare for produkter innen undersøkelseshansker, kirurgi, infusjon, injeksjon og sårbehandling. Også våre prosedyresett (Medikit) går inn i dette varemerket.

SELEFA omfatter hovedsakelig OneMed engangshansker, papir- og plastprodukter, samt bandasjer, taper og bind.
 

Du benytter en eldre nettleser. For å kunne utnytte alle funksjonene i nettbutikken anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Vi støtter Internet Explorer versjon 9 og nyere, Mozilla Firefox versjon 9 og nyere, samt Google Chrome og Apple Safari.