Handle smart & enkelt!

Hos OneMed kan du velge miljøsmarte ordre og automatiske ordre. Ordrene hjelper deg å spare tid, gir deg leveranse med høy kvalitet og er miljøvennlige.

 

Miljøsmart ordre

Ikonet for Miljøsmart ordre anbefaler deg å velge å bestille et smart antall av en vare. Et antall som tilsvarer antallet i en hel transportkartong. Dette betyr at nettbutikken anbefaler deg bestille noen flere eller færre stykker. Dette gir flere miljøfordeler. Takk for at du handler miljøvennlig.

Hvorfor Miljøsmart ordre?

 

Optimalisere transporten

Når du bestiller en full eske, er den optimalt pakket. Det reduserer risikoen for at gods blir skadet under transport samt unngår å transportere halvfulle bokser.

 

Reduser materialforbrukete

Når du bestiller en full kartong med varer, unngås behovet for ompakking av varene. Det reduserer mengden emballasje og er snillere mot miljøet. Når du bestiller en full kartong, er den optimalt pakket. Det reduserer risikoen for at gods blir skadet under transport og unngår å transportere halvfulle kartonger.

 

Merket leveranse

Med en Miljøsmart order, vil du motta varene i sin originale kartong, som er tydelig merket med innhold og som gjør det lettere ved varemottak!

Automatiskbestilling

Automatiskbestilling hjelper deg å spare tid på bestillinger og sikrer at du alltid har de riktige varene på lager. Dette frigjør verdifull tid til pasienten.

Slik fungerer automatiskbestilling

 

Sparer tid

Automatiskbestilling er din ferdige "handleliste" som er tilpasset dine behov. Du sparer tid ved at bestillingen sendes automatisk, og frigjør tid for pasienten.

 

Trygghet på ditt lager

Automatbestillingen blir levert til deg på de ønskede datoene, og du er trygg på at varene blir levert som avtalt. Du mottar pakkseddel før en ordre sendes.

 

Fleksibilitet

Du kan når som helst velge å endre antall i handlelisten for automatiskbestilling, sette bestillingen på pause eller legge til eller trekke fra varer. Du har fleksibilitet og kontroll.

Tjenester